Головна » 2009 » Червень » 23 » Літнє оздоровлення. Велика Виска
14:24
Літнє оздоровлення. Велика Виска
Літо – час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, зміцнити своє здоров`я.
З метою реалізації Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей у літній період при нашій школі працював дитячий оздоровчий табір «Бригантина».Творча група досвідчених учителів до початку сезону розробила проект зміни, склала план роботи на 14 днів.
Мета і завдання зміни – спрямувати перебування дітей в оздоровчому таборі на їх комплексне оздоровлення через використання традиційних та інноваційних форм табірної роботи, формувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя.
Пріоритетними напрямами роботи табору є оздоровлення, загартовування, виховання і розвиток дітей.
Важливо було дотримуватись режиму дня, урізноманітнити виховні заходи, належно організувати фізкультурно- оздоровчі роботи.(спортивні змагання,рухливі ігри, походи, формування навичок безпечної поведінки, тощо), дотримуватися збалансованого харчування(наявність у раціоні свіжих овочів та фруктів , натуральних соків).
І мабуть найголовніше – організувати поїздки, подорожі з метою духовного, морального та громадянського виховання.
Щоб зробити відпочинок дітей максимально комфортним і корисним педагогічний колектив регулярно збирався на творчі наради.
Щоранку на лінійці лунали девізи табору і загонів. Було створено 5 загонів: «Мурашки», «Дружба», «Малинки –апельсинки», «Аскорбинки» та «Тhe best». Щодня проводилися ранкова зарядка, рухливі ігри на свіжому повітрі, спортивні змагання.

Під час оздоровлення були проведені дні дитини, театру, туризму, українських традицій, здоров`я, мистецтва, пожежних.

Розпочалася табірна зміна прекрасним святом – Дня захисту дітей та випуску учнів 4-го класу з початкової школи, в цей день було проведено конкурс малюнка на асфальті «Малюємо щастя» та діти переглянули концерт , підготовлений учнями музичної школи та викладачами.
За 14 днів наші діти переглянули лялькову виставу, відвідали музей м.Кіровограда, були на х.Надія, в с.Арсенівка, їздили до Оникіївського лісгоспу на екскурсію, побували в кінотеатрах м.Кіровограда, ходили в походи, проводили інтелектуальні ігри. В таборі мали змогу оздоровитися всі бажаючі.
День українських традицій був присвячений святкуванню Трійці, а також проведення літніх свят за народними звичаями.
У таборі кожен міг знайти справу до душі, мудру пораду, підтримку та розуміння.    У загонах постійно проводились медичні бесіди,вихованці мали можливість переглядати улюблені мультфільми , проводити дискотеки.
В день закриття табірної зміни всі вихованці були нагороджені грамотами, дипломами, медалями; “Найсильніший”, «Кращий співак», «Кращий танцюрист», та інші.
Найвищою оцінкою роботи всього колективу було бажання дітей не прощатися з табірною зміною , а приходити в табір і надалі.
Сафронов О.М. начальник табору
Категорія: Новини | Переглядів: 2000 | Додав: Anatol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа