Головна » 2010 » Жовтень » 07

Відповідно до плану районного методичного кабінету 6 жовтня у Злинській ЗШ №2 І-ІІІ ст.. відбувся семінар класних керівників на тему «Сучасні виховні технології в системі роботи класного керівника. Патріотичне виховання школярів засобами проектної діяльності». Участь у семінарі взяли головний спеціаліст відділу освіти А.В.Шпак, методист РМК С.М.Подручна, а також класні керівники загальноосвітніх навчальних закладів району.

Розпочався семінар із організаційно-інформаційного блоку. Головним спеціалістом відділу освіти було проаналізовано роботу РМО класних керівників за 2009-2010 н.р , а методистом РМК спроектовано план роботи на новий навчальний рік. Також організатори семінару з класними керівниками провели анкетування, змоделювали структуру методичної роботи на навчальний рік, розглянули питання «Сучасні виховні технології в системі роботи класного керівника».

Категорія: Новини | Переглядів: 789 | Дата: 07.10.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

5 жовтня 2010 року  в Кіровоградському обласному  центрі дитячої та юнацької  творчості  відбулася  обласна науково-практичної конференція на тему «Позашкільна освіта у вимірі ХХІ століття».

У роботі конференції взяли участь А.Д.Середницька - начальник відділу  позашкільної освіти, виховної роботи  та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України, яка ознайомила присутніх зі станом та перспективами  розвитку  позашкільної освіти,  О.В.Биковська - ректор інституту екології, економіки і права, професор Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, доктор педагогічних наук. Вона розповіла  про стратегічні  напрями розвитку  позашкільної освіти у сучасних умовах. З питанням  «Формування професійної компетентності педагогів позашкільних навчальних закладів в системі післядипломної освіти» виступила Л.В.Корецька - директор Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  імені Василя Сухомлинського.

Категорія: Новини | Переглядів: 692 | Дата: 07.10.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа