Головна » 2010 » Листопад » 12 » День писемності
08:04
День писемності

Традиційно листопад для учителів української мови та літератури розпочинається із відзначення Дня писемності. Цей рік не став винятком і для учителів української мови та літератури Маловисківського району. До відзначення вищезгаданої події словесники підійшли творчо. Спільно з районним методичним кабінетом був організований та проведений захід «Поезія – країна неозора», участь у якому взяли юні літератори району із Маловисківської гімназії, Злинської ЗШ №1 І-ІІІ ст., №2 І-ІІІ ст., Смолінської ЗШ №1 І-ІІІ ст., Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст., №4 І-ІІІ ст. та Оникіївської ЗШ І-ІІІ ст.

Заняття на тему «Його величність вірш сенкан. Зорова (візуальна) поезія» з учнями 8-9 класів провела учитель української мови та літератури Маловисківської гімназії Ковалішина Валентина Борисівна. Попередні зібрання спілки юних літераторів нашого району довели, що музика позитивно впливає на розвиток творчої особистості учня. Тому ученицями 5 класу Маловисківської гімназії разом із керівником гуртка БДЮТ «Сольний спів» Дегнером В.І. підготовлено добірку ліричних пісень, аби надихнути на творчий процес не лише учнів, а й учителів української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів району.

Заохотити поетичною творчістю юних літераторів на майбутнє допомогло написання сенканів та створення візуальної поезії. Дитячі твори вражали нестандартністю думки, оригінальністю викладу та свіжістю тем.

Категорія: Новини | Переглядів: 764 | Додав: Anatol | Теги: День писемності, Захід, Українська мова та література | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа