Головна » 2017 » Березень » 29 » Майстер-клас вчителя-методиста Смолінського навчально-виховного об'єднання Лукаш Н.А.
14:33
Майстер-клас вчителя-методиста Смолінського навчально-виховного об'єднання Лукаш Н.А.

29 березня 2017 року в бібліотеці відділу освіти, молоді та спорту відбувся майстер-клас вчителя-методиста Смолінського навчально-виховного об'єднання Лукаш Н.А. з проблеми "Інноваційні технології на сучасному уроці в початковій школі"

Виступаючи перед колегами з різних шкіл району, Наталія Анатоліївна зазначила, що основне завдання сучасного уроку вбачає в творчому потенціалі кожного учня, тому навчальний процес будує так, щоб сприяти свідомій співпраці з ним.
Для підвищення якості освітнього процесу вчителька вважає привабливими для себе вивчення та впровадження в практику наступних  інноваційних технологій:
     - інформаційно-розвивальні технології, які орієнтовані на формування системи знань, збагачення інформацією, міцне запам'ятовування і вільне оперування знаннями;
     - розвивальне (проблемно-пошукове) навчання, яке сприяє розвитку  розумової діяльності, мислення;
     - особистісно-орієнтовані технології, які спрямовані на розвиток у навчальному процесі активності особистості, здатної самостійно працювати і керувати своєю діяльністю.
Увагу колег Наталія Анатоліївна зосередила на інтерактивних вправах як центральній частині уроку; розповіла про  використання нею інтерактивних вправ на етапі рефлексії, зокрема таких як "Сенкан", "Інтерв'ю", "Незакінчені речення", "Трихвилинне ессе", "Крісло автора", "Виграш лотереї", "Карусель".
Також Наталія Анатоліївна поділилась досвідом створення та використання на уроках як власних, так і дитячих електронних роликів, презентацій, віртуальних екскурсій на уроках природознавства.
Переглядів: 398 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа