Головна » 2017 » Січень » 13 » Нарада заступників директорів з навчально-вихоної роботи
09:31
Нарада заступників директорів з навчально-вихоної роботи

13 січня на базі районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської РДА проведено нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Під час наради опрацьовані аналітичні матеріали щодо вивчення предмету "Основи здоров`я" КЗ "КОІППО" (методист Рибак В.С.), щодо формування картотеки педагогічних працівників (методист Паливода О.Л.), підведені підсумки проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН (методист Подручна С.М.), підсумки участі учнів району у Всеукраїнському конкурсі" Sanflawer" (завідувач РМК Кислякова В.Ф.).
Також розглянуто питання щодо структури навчального року, проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році (завідувач РМК Кислякова В.Ф.),  питання щодо особливостей проходження курсів підвищення кваліфікації (методист Паливода О.Л.),  про тематичні вивчення комунальним закладом "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського" (завідувач РМК Кислякова В.Ф.), про обстеження учнів на районній ПМПК (завідувач ПМПК Привалова Л.В.), про подання відомостей з мобілізаційних питань (методист Заріцька С.Г.), про форми методичної роботи у новому році (завідувач РМК Кислякова В.Ф.). 
Методист районного методичного кабінету Романич Н.В. розповіла про перевернене навчання - як ключову тенденцію освітніх технологій та презентувала напрацювання районного методичного об`єднання вчителів української мови та літератури з даного напрямку.
 
Категорія: Новини | Переглядів: 382 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа