Головна » 2016 » Вересень » 17 » Настановча сесія для слухачів Кровоградської Малої академії наук
12:33
Настановча сесія для слухачів Кровоградської Малої академії наук

17 вересня 2016 року в актовій залі Кіровоградського національного технічного університету (далі - КНТУ) відбулася настановча сесія для слухачів Кровоградської Малої академії наук учнівської молоді, де зібралося близько 500 учнів навчальних закладів області, їхні батьки, педагогічні та наукові наставники, керівники НТУ та секцій МАНУМ. Від Маловисківського району в сесії взяло участь 25 учнів з Мануйлівського НВК(3), Смолінського НВО(12), Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст..(3), Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ст..(3),Оникіївської ЗШ І-ІІІ ст..(2), Злинської ЗШ№2 І-ІІІ ст..(2).

По завершенню офіційної частини заходуюні науковці мали змогу долучитися до секційних занять та дізнатися про особливості навчання у конкретних секціях, а також отримати цінні поради та консультації щодо написання науково-дослідницьких робіт.

З початком навчального року щиро вітаємо наших любих МАНівців! Нехай вас невпинно супроводжують успіх, перемога та впевненість у собі! Бажаємо вам завжди мати можливості та бажання для реалізації поставленої мети!

Детальніша інформація  про настановчу сесію тут 

Категорія: Новини | Переглядів: 411 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа