Головна » 2016 » Вересень » 22 » ПАРТИЗАНСЬКИМИ СТЕЖКАМИ
12:34
ПАРТИЗАНСЬКИМИ СТЕЖКАМИ

З метою вшанування подвигу ветеранів антифашистського опору: колишніх підпільників і партизанів - усіх тих, кого ми з гордістю називаємо народними месниками, 22 вересня у Великовисківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів були проведені уроки пам'яті з історії підпільно-партизанського руху. Також учні 8 класів разом з вчителем Ніною Іванівною Бондаренко та бібліотекарем школи Зонаттою Миколаївною Іщенко підготували та провели годину історичної пам'яті "Стежками партизанської доблесті".

Ведучі - Аліна Ворона, Анна Дудник, Валерія Багатнова, Валерія Товстоган, Владислав Матвієнко, Олександр Кривенко Денис Рябоштан розповіли присутнім про партизанські загони, які діяли на території Маловисківського району. 
Згадали своїх односельців-підпільників: Миколу Слісаренка, Івана Панченка, Григорія Ракула, Володимира Короля. Також вшанували пам'ять Івана Васильовича Черевка, (правнучка якого навчається у 8 класі). А також партизан-ковпаківців та молодогвардійців.
Присутні мали можливість переглянути відеосюжет із фондів Центрального державного кінофотоархіву України ім. Г.С. Пшеничного

У шкільній бібліотеці відвідувачі переглянули викладку матеріалів "У вічній пам'яті народній не закінчилася війна".

Учні 10 класу Артем Заєць та Ірина Матвієнко поклали квіти до братської могили, на якій встановлено пам'ятник односельчанам-партизанам які були розстріляні в 1943 році

Категорія: Новини | Переглядів: 401 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа