Головна » 2016 » Квітень » 14 » Помічник вихователя - активний учасник навчально-виховного процесу
16:28
Помічник вихователя - активний учасник навчально-виховного процесу

Сьогодення вимагає від дошкільної освіти певного оновлення. Тож рівень фахової майстерності працівників ДНЗ повинен відповідати усім вимогам сучасності. В роботі дошкільного навчального закладу важливий кожен з учасників навчально-виховного процесу, а отже, кожен повинен працювати на належному рівні відповідно до вимог нормативно-правової бази.

14 квітня 2016 року в бібліотеці відділу освіти відбулося чергове засідання школи педагогічного мінімуму, на якому йшла мова про помічника вихователя як активного учасника навчально-виховного процесу. Інструктивно-методичний супровід засідання здійснювала методист районного методичного кабінету Шведенко Л.О. В роботі школи педагогічного мінімуму взяли участь помічники вихователів з дошкільних навчальних закладів Маловисківського району та Маловисківської об'єднаної територіальної громади. Учасниками засідання було розглянуто наступні питання:
- Організація та дотримання водно-питного режиму в ДНЗ;
- Естетика харчування дітей та виховання культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку;
- Участь помічника вихователя в режимних моментах;
- Секрети співпраці вихователя й помічника вихователя.

В ході роботи школи педагогічного мінімуму здійснено закріплення знань посадової інструкції помічника вихователя та усвідомлення працівниками даної категорії своєї ролі в організації НВП та під час проведення режимних моментів.






Категорія: Новини | Переглядів: 1207 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа