Головна » 2010 » Грудень » 21 » Районний семінар вчителів з основ здоров’я
14:52
Районний семінар вчителів з основ здоров’я

 

Нещодавно в Маловисківській  школі № 4 відбувся районний семінар вчителів з основ здоров’я. Розпочався семінар з презентації школи. Заступник директора з виховної роботи Гуля Валентина Володимирівна розповіла про історію школи, її традиції, про досягнення педагогічного колективу.

            Вчитель основ здоров’я Берсіменко Тетяна Григорівна провела урок – тренінг в 9 – А класі на тему : «Продовження роду – одне з основних призначень людини». Урок розпочався  з вправи «Знайомство». На бейджиках були записані імена у стовпчик і навпроти кожної літери – слово, яке починається з неї характеризувало дітей з кращого боку.       Далі вчителька говорила про те, що родина, рід –святі! Вони потрібні кожному в житті.

            Учениці Услиста Анастасія та Чебану Аліна виконали пісню «Родина».

            Після вступного слова вчителя була проведена гра «Сімейне павутиння», де учні стали в коло, взяли клубок ниток, двічі обмотували нитку навколо долоні і продовжували фразу: «Моя родина – це я, мій тато, мама, брат, …». Остання учениця Плачкова Вікторія розповіла присутнім про свою родину.

            Цікавим моментом на уроці були рухавки: «Тостери – грінки», «Банан, апельсин…».

Далі робота в групах.

Учні І групи Россомаха Аліна, Плачкова Вікторія, Крикун Вікторія, Грузін Олена підготували інформацію про роль членів родини у сімейному вихованні.

            Учні ІІ групи  - Скрипник Станіслав, Кравченко Віра, Руденко Юлія, Гурська Вікторія розповіли про функції членів родини, щодо виховання дитини. Учениця 10 – а класу Малахатько Ілона виконала пісню «Під горбочком при садочку».

            Учні ІІІ групи – Чорноіваненко Микола, Смишляк Денис, Показка Іван, Кириченко Вадим намалювали герб своєї родини. У віконечках герба учні написали про цінності своєї родини, про пам’ятні сімейні події, про три правила сім’ї, про трьох друзів сім’ї.

            Учні ІV групи Услиста Анастасія, Чебану Аліна, Охота Володимир, Андрєєва Антоніна виступили з інформацією про готовність до сімейного життя. Вони розповіли про обов’язок чоловіка, матері – жінки, в  сім’ї.

            Після роботи в групах вчителька використала зворотній зв'язок. Учні продовжували фразу: «Сьогодні на тренінгу мені найбільше запам’яталося…»

Категорія: Новини | Переглядів: 886 | Додав: Anatol | Теги: Основи здоров'я, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа