Головна » 2010 » Червень » 25 » Розширена колегія відділу освіти
14:21
Розширена колегія відділу освіти

24 червня 2010 р. в залі засідань Маловисківської районної державної адміністрації відбулось розширене засідання колегії відділу освіти за участю голови районної державної адміністрації Василя Григоровича Журавля. Проводив зібрання начальник відділу освіти Олексій Анатолійович Руденко.

У центрі уваги були важливі та актуальні для роботи освітян питання, зокрема про підсумки завершення навчального року та проведення державної підсумкової атестації, які проаналізувала завідувач районним методичним кабінетом Н.В Грек. Про медико-педагогічний контроль за станом фізичного виховання учнів закладів освіти доповів методист РМК В.С.Рибак, а про підсумки роботи з протипожежного захисту закладів освіти - методист РМК В.І.Туз Також великої уваги надалось розгляду питання літнього відпочинку у пришкільних закладах. Головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації А. В.Шпак. детально проаналізувала роботу пришкільних оздоровчих таборів всіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Не залишилось поза увагою актуальне на сьогодні питання про стан виконання цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2008-2010 роки, яке висвітлила методист-психолог районного методичного кабінету Т. Б.Грузін..

         На колегії відділу освіти виступив голова районної державної адміністрації, який окреслив головні завдання освітянської галузі на перспективу та відповів на усі запитання керівників навчальних закладів.

Методист РМК Н. В.Романич

Категорія: Новини | Переглядів: 775 | Додав: Anatol | Теги: наказ, Положення, Колегія, рішення колегії, відділ освіти, освіта, Голова РДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа