Головна » 2010 » Листопад » 5 » Семінар практикум вчителів інформатики 3 листопада 2010 року
13:58
Семінар практикум вчителів інформатики 3 листопада 2010 року

На сучасному етапі розвитку  суспільства більшість людей  щодня працює з великим обсягом  різноманітної інформації . Тому  першочерговим  завданням сучасної   загальної середньої освіти є навчити  учнів  отримувати інформацію, обробляти, аналізувати, зберігати  її   та  на основі  цього   приймати  своєчасні  ефективні  рішення.

На сьогоднішній день інформатика-один з не багатьох інноваційних і затребуваних  предметів  шкільної підготовки ,що роблять школу  сучасною і наближають її до життя і запитів суспільства. Розуміння ІТ і оволодіння основними навичками і концепціями ІТ розглядається зараз у багатьох  країнах як одна з основ  освіти, поряд з читанням і писанням.

3 листопада 2010 року у Маловисківській ЗШ №3 І-ІІІ ступенів відбувся семінар практикум  вчителів інформатики .

Проблема семінару «Роль сайту  навчального закладу в організації самоосвіти  та науково-методичної роботи вчителя».

 Завідуючий відділом інформаційно-технічного забезпечення  Нечипуренко А.М. провів  практичне заняття з вчителями інформатики - Створення шкільного сайту.

Методист Подручна С.М. разом з вчителями  та адміністрацією школи обговорили питання  «Науково-методичне  забезпечення  роботи  з обдарованими учнями , створення  ефективного  освітнього середовища  уроку інформатики»

Голова  районного методичного об’єднання  вчителів інформатики Богуцька О.О. розповіла присутнім про   участь  учнів нашого району  у обласному конкурсі  «Від чайника до профі» . Учні Маловисківської гімназії зайняли в цьому конкурсі  ІІІ місце.

Вчитель Маловисківської школи Бондар І.Ю. провела урок  у 8 класі з теми «Комп’ютерна графіка»  та годину класного керівника на тему «Якою повинна  бути  сучасна Людина» з використанням комп’ютерних презентацій.

Категорія: Новини | Переглядів: 640 | Додав: Anatol | Теги: Маловисківська ЗШ І-ІІІст., вчителі, семінар, Інформатика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа