Головна » 2011 » Січень » 19 » Семінар вчителів світової літератури
08:26
Семінар вчителів світової літератури

«Створення ситуації успіху у навчальній діяльності – шлях до розвитку творчих здібностей учнів» - тема районного семінару-практикуму вчителів російської мови та світової літератури, що відбувся 18 січня 2011 року на базі Смолінської загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ст.

Вчителі закладу Бурла О. В. та Іванова С. А. гостинно запросили учасників семінару відвідати уроки російської мови у 8 та 10 класах, на яких розкрили свої таємниці майстерності та показали результативність учнів у вивченні російської мови.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Дячук С.В. ознайомила присутніх з роботою кафедри вчителів світової літератури та російської мови закладу, продемонструвала електронну презентацію методичного об’єднання.

Роботу над створенням відеофільму до віршів на уроках світової літератури показали педагоги закладу Іванова С.А. та Бічаніна С.О.

Зацікавила учасників семінару і розповідь Подопригори С.П. щодо проектної діяльності учнів на уроках літератури.

Позакласний захід «Через віки з любов’ю», що підготували вихованці закладу налаштовував присутніх на співпрацю, покращив настрій, адже що може бути чарівніше за вірші про кохання Петрарки, Шекспіра, Тагора, Цветаєвої, наспівування романсів та романтичних танців.

У підведенні підсумків семінару брали участь головний спеціаліст відділу освіти Кислякова В.Ф, голова районного методичного об’єднання вчителів світової літератури та російської мови Заводова З.В., керівник Смолінської ЗШ № 2 ІІ-ІІІ ст.. Осипова В.Ф. та вчителі району.

Категорія: Новини | Переглядів: 839 | Додав: Anatol | Теги: учитель світової літератури, семінар, світова література, проблемні питання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа