Головна » 2010 » Вересень » 2 » Серпнева педагогічна конференція 2010
13:08
Серпнева педагогічна конференція 2010

Традиційна педагогічна конференція цього року проведена районним відділом освіти  31 серпня 2010 р. у Маловисківській ЗШ №3 І-ІІІ ст. Підготовка до неї розпочалася ще у червні і тривала до кінця серпня. В результаті роботи були направлені анкети керівникам навчальних закладів, створено творчу групу з питань підготовки до серпневої конференції, а  також розроблені методичні рекомендації щодо оформлення тематичної виставки "Панорама життя сучасної школи”.

                Програмою конференції було передбачено відкриття конференції, посвята молодих спеціалістів, нагородження кращих педагогів району, доповідь начальника відділу освіти, співдоповідь завідуючої районним методичним кабінетом, виступи учасників конференції, серед яких заступники та директори навчальних закладів району, а також виступи голови РДА Журавля В.Г. та голови районної  ради Жовтила Л.Б. Одне з почесних місць займала презентація та захист тематичної виставки "Панорама життя сучасної школи”.

                Вітальними словами розпочали педагогічну конференцію вихованці Маловисківського БДЮТ під керівництвом директора Кравченко С.В. Вони привітали не лише досвідчених педагогів району, а й молодих учителів, які ще недавно були студентами (їх, до речі, цього року-14).

                Одна з найприємніших місій—це нагородження кращих із кращих. Грамотами та подяками обласного управління освіти і науки були нагороджені 15 педагогічних працівників.

                Пленарна частина серпневої педагогічної конференції  розпочалась із доповіді начальника відділу освіти Руденка Олексія Анатолійовича, який підвів підсумки розвитку освітянської галузі району та окреслив пріоритетні завдання на 2010-2011 н.р щодо створення умов рівного доступу здобуття якісної освіти”.

З науково-методичним забезпеченням розвитку освітянської галузі району детально ознайомила завідуюча районним методичним кабінетом Грек Надія Василівна. Основну увагу у своїй доповіді звернула на роботу районних кафедр суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклу, оскільки у 2009-2010 н.р. обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського здійснювалося тематичне вивчення вищезазначених кафедр.

                У ході педагогічної конференції виступили заступник директора  з навчально-виховної роботи Маловисківської гімназії Кісіль С.І, яка поділилась досвідом роботи з питання впровадження профільного навчання в старшій школі, заступник директора з навчально-виховної роботи Мар'янівської ЗШ І-ІІІ ст. Соломина І.А., яка висвітлила питання "Використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності та організації навчально-виховного процесу”. До обговорення педагогічної конференції долучилася і завідуюча Смолінським дошкільним навчальним закладом "Ромашка” Шевченко О.А, яка виступила з питанням "Цілісний підхід до розвитку виховання дітей дошкільного віку”.

                Не залишилося поза увагою питання співпраці райкому профспілки з відділом освіти щодо забезпечення виконання колективної угоди (голова райкому профспілки працівників освіти Барановський В.Д).

                Традиційно серпнева педагогічна конференція закінчилась оголошенням резолюції.

                Попереду новий навчальний рік. Яким він буде, залежить від нас, освітян. Тож хочеться побажати всім педагогічним працівникам сил, здоров'я, натхнення, здійснення всіх бажань та досягнення омріяних вершин!

 

Районний методичний кабінет

Категорія: Новини | Переглядів: 1924 | Додав: Anatol | Теги: молоді спеціалісти, серпнева конференція, вітання, нагородження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа