Головна » 2010 » Грудень » 21 » Тематичне вивчення роботи Маловисківського БДЮТ
14:56
Тематичне вивчення роботи Маловисківського БДЮТ

Відповідно до плану роботи управління освіти і науки облдержадміністрації на 2010 рік управлінням освіти було здійснено тематичне вивчення  роботи Маловисківського  районного будинку юнацької та дитячої творчості та станції юних техніків. 14 грудня 2010 року  в район завітали методисти Кіровоградського центру дитячої та юнацької творчості Завражна Ірина Станіславівна, Кизименко Валерій Олександрович, Іващенко Ольга Константинівна та Нечаєва Зінаїда Іванівна.

Гості побували в позашкільних закладах міста Мала Виска, де їх гостинно зустріли директори Кравченко С.В. та  Кузьмич В.П., які презентували свої заклади, провели екскурсії, ознайомили з управлінською діяльністю та методичною роботою. Методисти побували на тренінгу «Методичне забезпечення діяльності позашкільного закладу у формуванні особистості засобами народознавства», який провела методист  БДЮТ О.Шарко.

Керівник гуртка «Декоративні вироби з бісера» Коробко А.В. презентувала роботу майстер-класу, а керівник студії «Мистецька палітра» Бондаренко Л.М. провела заняття з  ліплення новорічної іграшки. Також свою роботу представили і  керівник гуртка «М’яка іграшка» Теровець Н.С. та керівник гуртка «Вокальний спів» В.Дегнер. Керівник гуртка «Народні промисли» та «Українська вишивка» Романенко Л.Б. провела зустріч з народними умільцями «Українські обереги», а члени хореографічної студії «Тріумф» (керівник А.Шведенко) розучували повільний вальс.

            У методистів  обласного центру склалось приємне враження про  роботу позашкільних закладів Маловисківського району.

Категорія: Новини | Переглядів: 748 | Додав: Anatol | Теги: гуртки, БДЮТ, Тематичне вивчення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа