Головна » 2017 » Січень » 17 » Творчий вихователь - творчий учень
09:32
Творчий вихователь - творчий учень

17 січня 2017 року в бібліотеці відділу освіти, молоді та спорту відбувся семінар вихователів групи продовженого дня. Темою для обговорення став творчий підхід до організації роботи в групі продовженого дня.

Методист районного методичного кабінету Шведенко Л.О. розпочала роботу семінару з огляду посадової інструкції вихователя ГПД. В рубриці  "Пам'ятка вихователеві групи продовженого дня" були обговорені послідовно всі робочі моменти, як-от прийом дітей, початок роботи, організація харчування, прогулянка, організація та проведення самопідготовки, завершення роботи в групі. Після цього Людмила Олександрівна повела мову про творчу особистість вихователя як передумову розвитку творчих можливостей учнів. В ході бесіди були розглянуті пріоритетні якості творчої особистості та показники сформованості креативності у дітей молодшого шкільного віку.
Власними напрацюваннями та досвідом роботи в групі продовженого дня поділилися з колегами Веретеніна  О.В. (Мануйлівський навчально-виховний комплекс), Деркач А.О. (Оникіївська ЗШ І-ІІІ ступенів)  та Дейнега А.М. (Смолінське навчально-виховне об'єднання). Вихователі розповіли про методи та прийоми роботи з дітьми, що сприяють розвитку творчої особистості.
В результаті роботи семінару вихователі дійшли спільної думки, що, організовуючи життєдіяльність учнів у групі продовженого дня, слід сміливіше запроваджувати експериментування, дослідництво; надавати дітям можливість і право самостійно приймати рішення, виробляти гіпотези, доводити, обґрунтовувати, відстоювати власну точку зору. 
 
Категорія: Новини | Переглядів: 525 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа