Головна » 2015 » Листопад » 5 » Вплив людської діяльності на природне довкілля
07:36
Вплив людської діяльності на природне довкілля

5 листопада 2015 року в Смолінському дошкільному навчальному закладі відбувся відкритий показ заняття на тему: «Позитивний і негативний вплив людської діяльності на природне довкілля», який підготувала та провела вихователь Мартиненко В. М.

Передував заняттю психолого-педагогічний проект «Подорож Незнайка в країну гуми». Під час проекту діти дізналися дещо про гуму та про різновиди гумових речей. Малюки «подорожували» на гумовій кулі до Південної Америки, щоб побачити дерево, з якого виготовляють гуму. Всі властивості цього матеріалу вони перевіряли за допомогою дослідів, а результати фіксували схематично. 
Цікавим моментом заняття були розповіді  дітей про користь гумових речей для роботи їхніх батьків. «Моя мама медсестра, - розповіла дітям Єва, - і їй дуже потрібні гумові рукавички….». А у Віки тато шахтар і гумові чоботи йому для роботи потрібні тому, що в шахті багато води та каміння.
В позитивному та негативному впливі людської діяльності на природне довкілля діти зможуть і надалі переконуватися завдяки власноруч створеній книзі зі світлин.
Педагоги,  що були присутні на відкритому показі заняття, переконалися в тому, що експериментування впливає на розвиток дітей та є одним з ефективних методів пізнання закономірностей і явищ навколишнього.
Категорія: Новини | Переглядів: 358 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа