Головна » 2016 » Лютий » 26 » Застосування нетрадиційних методів фізичного виховання в системі навчально-виховної роботи
13:44
Застосування нетрадиційних методів фізичного виховання в системі навчально-виховної роботи

Саме такою була тема засідання Школи педагогічної майстерності з фізичного виховання, яке відбулося 25 лютого 2016 року в Злинському дошкільному навчальному закладі "Сонечко". Мова йшла про вирішення фізкультурно-оздоровчих завдань у сучасному дошкільному навчальному закладі та створення відповідного розвивального середовища.

В рамках засідання виховаделі ДНЗ району мали змогу переглянути й проаналізувати спортивну розвагу у старшій групі за участю батьків з використанням нетрадиційного обладнання (вих. Марченко В.О.), почути міні-лекції з питань "Розвиток рухової активності дітей дошкільного віку", "Форми фізкультурно-оздоровчої роботи" (методист РМК Шведенко Л.О.), обмінятися досвідом з питань використання фізкультурного обладнання для підвищення рухової активності дошкільників та прийняти участь у методичній студії "Порадник" стосовно нетрадиційних методів фізичного розвитку. Керівник ШПМ з фізичного виховання Коркач Т.В. провела інтерактивну вправу "Банк педагогічних ідей: "Вчимося не хворіти". Вихователі спільно дійшли висновку, що одним із головних завдань дошкільного закладу є створення якнайсприятливіших умов для правильного фізичного розвитку дитячого організму, для підвищення його опірності інфекціям, а також для поступового і систематичного загартування.

Умовами ефективності моделі фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми в поєднанні з нетрадиційними технологіями є створення відповідного середовища для збереження здоров'я дітей; опанування педагогом обраної технології; єдність підходів вихователів і батьків до запроваджувальної технології; постійний медичний контроль за станом здоров'я дітей; індивідуальний підхід при застосуванні засобів для зміцнення імунітету та під час психопрофілактичної роботи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 








 



































Переглядів: 425 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа