Головна » 2010 » Вересень » 1 » 1 вересня
15:36
1 вересня

Дорогі педагоги, учні, батьки!

Знову ранок першого вересневого дня наповниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітатимуть від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплететься разом. Це наш край, наша держава зустрічатимуть День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

 

Усі шляхи цього дня вестимуть до школи. Розпочнеться новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежку. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Зі святом Вас!
Категорія: Новини | Переглядів: 675 | Додав: Anatol | Теги: 1 вересня, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа