Головна » 2012 » Березень » 14 » 3+2= Відмінно!
09:00
3+2= Відмінно!

Звернувши увагу  на таке твердження автора цих рядків, можна припустити, що він не знайомий з критеріями оцінювання навчальних досягнень учнів, проте винесені у заголовок цифри та підсумок дійсно дає підставу стверджуватись в правдивості такого "вердикту".

     Саме такі місця отримали збірні команди школярів району з волейболу на обласних змаганнях.

     29 лютого 2012 року збірна команда дівчат-волейболісток, зформована із дівчат  Маловисківської ЗШ №4  та гімназії виборола в м. Олександрії 3 місце. В змаганнях  брали участь 10 районів. Велика заслуга в цьому тренерів команди  вчителя фізкультури Маловисківської ЗШ №4 І-ІІІ ступенів В.В.Яриша та тренера ДЮСШ В.І.Муленкова.

      А от 14.03.2012 року Смолінська ЗШ №2  приймала кращі волейбольні збірні юнаків нашої області. В змаганнях взяли участь 14 районів області. Прибули дуже сильні команди Долинського, Ульянівського, Голованівського і ще ряду районів та м. Олександрії.

     Слід відмітити  яскраво проведене відкриття змагань,  в якому взяли участь керівники спорту обласного управління фізичного виховання і  спорту МОН України О.В.Шевченко – начальник управління  та В.І.Панкул – начальник відділу цього управління,  Л.І. Жовтило – заступник голови районної Ради та начальник відділу освіти О.А.Руденко.

В піднятті Державного прапора взяли участь чемпіон і призери Всеукраїнських та міжнародних змагань по дзю-до Затуливітер В., Батраков О. та Шамсудінов В.,  учні 10-11 класів Смолінської ЗШ №2 ІІ-ІІІ ступенів, що значно привернуло увагу всіх учасників змагань – юнаків-волейболістів.

       В упертій та багаточасовій боротьбі (а змагання завершились о 19 годині 30 хвилин) у фінал вийшли чотири найкращі дружини-волейболістів області  це  Маловисківський район, Долинський, Кіровоградський та Ульянівський райони. А у фінальній боротьбі за 1-2 місце зійшлись найкращі волейболісти області, команди із Долинська та Малої Виски.

В упертій боротьбі, а рахунок це підтверджує 25:21 та 25:20, перемогу виборола команда Долинського а на другому місці -  Маловисківський район, третіми були Ульянівці.

      Щире вітання нашим  волейболістам та дяка керівництву  Паліївської і Маловисківської ЗШ 3№ за підготовку кращих волейболістів на обласні змагання.

      Щира дяка всім суддям змагань,  які проявили себе із найкращої сторони та отримали оцінку "відмінно" за якісно проведену обласну першість.

      Слід подякувати і директору та тренерам  ДЮСШ С.Іванову, В.Меуленкову та В.Котовщуку, які взяли активну участь у підготовці команди та суддівстві змагань.

    Найвища оцінка роботи суддів і організаторів - це  оцінка тренерів команд Котовщука В. і Бойка М. а вона була "відмінною"

     Велика дяка директору Смолінської ЗШ №2 ІІ-ІІІ ступенів В.Осиповій та Смолінського ДЮЦ Л.Ковальовій за якісно підготовлену матеріальну базу, що дало можливість якісно  провести змагання та отримати "відмінну" оцінку.

     На високому рівні організовано харчування  гостей  та господарів . Тут заслуга директорів Смоленської ЗШ №3 І ступеня та Смоленської ЗШ 3" ІІ-ІІІ ступенів В.В.Курбатової та В.Ф.Осипової.

    Відрадним фактом є те, що на змаганні такого масштабу були присутні бувші спортсмени-волейболісти та батьки учнів-спортсменів і мабуть лише так ми в змозі відродити популярний у нашому районі вид спорту - волейбол.

    Хочу подякувати і суддів - Ю.Карманного, О.В.Чумак, М.Бойко, В.Яриш, Ю.Леунтян, О.Єрко, І.Беляєву, А.Коцура, Ю.Гудаченка, В.Михайловича, О.Снопкова та медпрацівника  змагань Н.Паливоду.

   Всі члени  нашої районної команди спрацювали на "відмінно" і тому 3+2 = "відмінно!"

 

Методист РМК

головний суддя змагань                                                    В.Рибак

Категорія: Новини | Переглядів: 646 | Додав: Anatol | Теги: змагання, Обласні, з волейболу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа