Головна » 2014 » Березень » 17 » Cемінар – практикум голів ШМО класних керівників
07:42
Cемінар – практикум голів ШМО класних керівників

17 березня 2014 року Копанська ЗШ І-ІІІ ст. радо відчинила свої двері учасникам районного семінару – практикуму голів ШМО класних керівників. Тема семінару «Співпраця сім’ї, школи і соціуму у вихованні здорової гармонійної особистості» актуальна у наш час як ніколи, тому що родина та школа повинні працювати спільно для того, щоб майбутнє нашої націії - діти - були гідними громадянами своєї країни. І тільки спільними діями сім"ї, школи та соціуму можна досягти здобутків у вихованні і навчанні молодого покоління.

Гостей  хлібом - сіллю зустріли учні 10 класу разом з  директором школи Сливенко З.А., яка   ознайомила зі школою, тематичними виставками «Кіровоградщині -75» та виставкою до 200 річчя з дня народження Т.Г. Шевченка «Учітеся, брати мої, учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь».   

  Цікавим, захоплюючим та по-сімейному теплим був проведений    народознавчий фестиваль «Вода найсмачніша у рідному краю з криниці, де батько і мати пили» (керівник МО класних керівників Нечаєва Л.О.). У організації та проведені заходу  взяли участь  учні та працівники  школи, батьки,  сільський голова  Чумак О.В.,  протоієрей отець Василь Костянтино - Єленівського храму, сільський бібліотекар Чорна Н.Ф.. На фестивалі говорили про цілющі властивості води та її важливість,  розповідали про воду різні легенди, пояснювали походження назви  с. Копанки.

Цікавий та змістовний усний журнал «Шевченкове слово в віках не старіє» представили гостям учні  молодших класів (вчитель 1 класу   Горденко Н. М.).   

      Роботу класних керівників з формування в учнів навичок здорового способу життя продемонстрували  учні 7 класу, які підготували  лялькову виставу  «Звірі проти шкідливих звичок» (Нечаєва Л.О.).

 Не менш захоплююче пройшов і майстер – клас «Подарунок близькій людині», по виготовленню скриньки з паперу, який провела з гостями  класний керівник 8 класу Вовк С.О..

  У роботі семінару взяли участь методисти РМК  Привалова Л.В. та Подручна С.М., які надали  методичні рекомендації класним керівникам по  роботі з батьками та поради щодо планування роботи.

   Семінар підійшов до завершення, але нікому не хотілося вірити у його закінчення. Адже всі заходи були чітко сплановані, продумані та пройшли на одному диханні.

Дякуємо організаторам!

Категорія: Новини | Переглядів: 483 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа