Головна » 2012 » Березень » 14 » Cемінар –практикум вчителів математики
08:24
Cемінар –практикум вчителів математики

14 березня 2012 р. на базі Розсохуватської ЗШ І-ІІ ступенів відбувся семінар –практикум вчителів математики району.

Тема семінару «Індивідуалізація навчально-виховного процесу на основі диференціації»

Директор школи Камшиленко В.В. презентувала роботу школи. Присутні ознайомилися з виставкою вишивок, яку підготували вчителі та учні, а також відвідали музей школи.   Урок з математики у 6 класі  «Множення десяткових дробів» для учасників семінару провела   Щербак Христина Василівна. Під час обговорення уроку присутні відзначили компетентність учнів при розв’язуванні вправ на множення десяткових дробів та різноманітні форми роботи з учнями на уроці.

Методист РМК С. Подручна проінформувала присутніх про:

- результати проведення ІІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади ІІ місце в учениці Мар’янівської школи І-ІІІ ступенів С.Татар (вчитель В.О.Руденко);

- організацію та проведення міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»;

- участь у районному фізико-математичному марафоні;  

- проведення ДПА з математики. 

На ярмарці  педагогічних ідей «Я роблю це так…», яка була проведена з метою   пропаганди власних методичних досягнень та ідей серед  учителів району, присутні ділилися власними педагогічними знахідками. Так, вчителька математики Тутаєва М.О. /Хмелівська ЗШ І-ІІІ ступенів/ розповіла про використання методу проектів та роботу в групах, Короп О.О. /Великовисківська ЗШ І-ІІІ ступенів/ про можливості програмних середовищ GRAN1, GRAN3D  для розв’язування графічних завдань шкільного курсу математики, Сафронова Л.Г. /Великовисківська ЗШ І-ІІІ ст../  провела з учасниками семінару  математичну фізкультхвилинку, Курилюк Л.П. /Хмелівська ЗШ І-ІІІ ступенів /  розповіла, як швидко і цікаво можна перевірити набуті знання за допомогою гри «Математичне лото» на різних етапах уроку.

Категорія: Новини | Переглядів: 537 | Додав: Anatol | Теги: математики, вчителів, практикум, Cемінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа