Головна » 2012 » Серпень » 28 » Cерпневі методичні студії вчителів фізики, математики та інформатики
13:50
Cерпневі методичні студії вчителів фізики, математики та інформатики

27-28 серпня на базі Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів та Маловисківської гімназії пройшли традиційні серпневі методичні студії вчителів фізики, математики та інформатики.

В умовах становлення і розвитку високотехнологічного інформаційного суспільства виникає необхідність підвищення якості та пріоритетності шкільної природничо-математичної освіти.

Фундаментальна природничо-математична освіта є одним з основних факторів розвитку особистості, що потребує оновлення її змісту з урахуванням суспільних запитів, потреб інноваційного розвитку науки та виробництва, запровадження сучасних методів навчання, удосконалення механізмів оцінювання результатів навчальної діяльності.

Під час проведення методичних студій вчителі природничо-математичних дисциплін ознайомились із змістом обласної цільової соціальної програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року.

Керівники районних методичних об’єднань вчителів фізики (Заріцька С.Г.), математики (Нестеренко Л.А.), інформатики (Богуцька О.О.) провели круглі столи, за якими дали відповіді на запитання: Яких успіхів ми досягли? Який позитивний досвід набули? Що потрібно врахувати в подальшій роботі для досягнення стабільно успішних результатів?

 Методист РМК Подручна С.М ознайомила присутніх з інструктивно –методичними рекомендаціями щодо  викладання фізики, математики та інформатики у новому 2012-2013 навчальному році та проаналізувала результати участі школярів в олімпіадах, конкурсах, заходи щодо їх істотного покращення.

Крім того, у практичній частині вчителі ознайомилися з роботою майстер-класу  Заслуженого вчителя України, вчителя математики Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ступенів В.О.Руденко,  ТПМ вчителя фізики Маловисківської гімназії, досвідом роботи вчителя фізики та астрономії Злинської ЗШ №1 І-ІІІ ступенів Шверненко Ю.І., проектами вчителів фізики Хмелівської ЗШ І-ІІ ступенів Ткаченко О.О. та Авраменко А.М. 

Нечипуренко А.М. вів розмову з вчителями інформатики про якісну роботу шкільних сайтів та створення електронних щоденників у школах району.


Категорія: Новини | Переглядів: 505 | Додав: Anatol | Теги: Фізика, вчителі, Інформатика, секційне заняття, математика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа