Головна » 2012 » Грудень » 20 » День святого Миколая
15:02
День святого Миколая

20 грудня 2012 року   Хмелівський дошкільний навчальний заклад «Струмочок» запросив вихователів різновікових груп на зимову розвагу з нагоди дня святого Миколая, яку підготувала і провела в ясельно-молодшій групі виховать.

В ході розваги малюки у віршованій формі розповіли гостям, як вони вели себе протягом року, як писали листа з проханнями святому Миколаю та з яким нетерпінням вони на нього чекають. І чекали, як виявилось, недаремно: святий Миколай не забарився і завітав у гості до малят. Як же всі зраділи його появі! На радощах і танцювали (навіть святий Миколай не зміг всидіти на місці, а пішов у танок разом з дітьми), і співали, і прикрашали ялинку. Кульмінаційним моментом свята для дітей став момент вручення Миколаєм подарунків. Та, як з’ясувалось,  Миколай з’явився на розвагу не сам, а з головою Хмелівської сільської ради  Комахою Віктором Анатолійовичем та головою Новогригорівської сільської ради Братерською Тамарою Вікторівною (адже до Хмелівського дитячого садка ходять діти і жителів підвідомчої цій сільській раді території). Обидва керівники також прийшли на зимову розвагу до малюків не з порожніми руками, а тому до святкової зали запросили і вихованців середньо-старшої групи. «Миколайчики», в ролі яких виступили голови сільських рад, подарували дітям  м’які іграшки, набори настільних ігор, а також смачні солодкі подарунки.

На завершення  дійства вихователі провели обговорення побаченого заходу, побажали всього найкращого колективу дитячого садка в подальшій роботі і попрощались до зустрічей в новому 2013 році.

Категорія: Новини | Переглядів: 563 | Додав: lionpower | Теги: Миколая, святого, День | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа