Головна » 2012 » Січень » 19 » Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи за проблемою: «Впровадження інноваційних педагогічних технологій»
15:34
Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи за проблемою: «Впровадження інноваційних педагогічних технологій»

18 січня 2012 року у залі засідань районного методичного кабінету відділу освіти Маловисківської районної державної адміністрації проведено нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи за проблемою: «Впровадження інноваційних педагогічних технологій».

На нараду запрошено методиста відділу інноваційної діяльності та інтелектуальної власності Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Марченко І.А., яка надала фахову методично-практичну допомогу з даної проблеми. Ірина Анатоліївна розкрила питання щодо основних інноваційних педагогічних технологій, що впроваджуються в закладах освіти Кіровоградської області і зокрема Маловисківського району. Відзначила з даного напрямку роботу Маловисківської гімназії, Маловисківської ЗШ № 3, Мануйлівського НВК, Мар`янівської ЗШ І-ІІІ ст. Також методист зупинилась на питаннях дослідно-експериментальної роботи Всеукраїнського, регіонального та районного рівня, зауважила, що інноваційний потенціал будь-якого закладу – це здатність створювати, сприймати та реалізовувати нововведення.

Продовжила роботу наради завідуюча районним методичним кабінетом Кислякова Вікторія Федосіївна, яка говорила про колективні форми роботи з педагогічними працівниками у ІІ семестрі 2011-2012 навчального року, організацію створення творчої групи заступників директорів, роботу сайтів закладів освіти, довела до відома присутніх наказ начальника відділу освіти щодо преміювання педагогічних працівників закладів освіти.

На нараді розглядались питання організації позакласної роботи з математики та фізики (інформувала методист з виховної роботи РМК Подручна С.М.), про підсумки проведення мовно-літературних конкурсів 2011-2012 року (інформувала методист з гуманітарних питань РМК Романич Н.В.), про підсумки проведення ІІ етапу олімпіад з базових дисциплін (інформувала методист з суспільних дисциплін РМК Паливода О.Л.), про дотримання в закладах освіти району Інструкції з ведення ділової документації (інформувала методист з кадрових питань Кушнієнко І.В.), про організацію ЗНО та проведення моніторингових досліджень (інформував методист з природничих дисциплін Овечко О.В.), про оформлення документів про освіту (інформував методист зі спортивно-масової роботи Рибак В.С.), про охорону праці в закладах (інформував методист з охорони праці Туз В.І.) та інші.

За результатами наради прийняті відповідні рішення.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 562 | Додав: Anatol | Теги: Нарада, з навчально-виховної, роботи, директорів, заступників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа