Головна » 2012 » Вересень » 12 » Нарада заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, голів шкільних методичних об’єднань та класних керівників
07:48
Нарада заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, голів шкільних методичних об’єднань та класних керівників

Процес становлення незалежної демократичної України з її прагненням стати повноправним  членом європейської спільноти передбачає всебічне утвердження в суспільному та індивідуальному бутті  цивілізованого життя на основі загальнолюдських цінностей та духовних, моральних, і культурних засад життя українського народу. Тому мета сучасного освітнього процесу –не тільки формувати необхідні  компетенції , надати ґрунтовні знання  з різних предметів, а й формувати громадянина, патріота, інтелектуально розвинену, духовно і морально зрілу особистість, готову протистояти асоціальним впливам, вправлятися з особистими проблемами, творити себе і оточуючий світ.

12 вересня 2012 року на базі Маловисківської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, голів шкільних методичних об’єднань класних керівників. Тема наради «Перехід від педагогіки заходів  до педагогіки формування компетентностей через впровадження «Основних орієнтирів виховання»».

    Під час наради  були розглянуті такі питання:

·   Виховна робота в школі сьогодення: особливості, моделювання, результат.
Аналіз роботи РМО класних керівників за 2011-2012 н.р. та завдання щодо удосконалення змісту і форм роботи, піднесення її результативності в новому навчальному році (методист С.Подручна).

·   Методичні рекомендації з  питань  організації виховної роботи у навчальних закладах у 2012-2013 навчальному році \лист управління освіти і науки облдержадміністрації від 31.08.2012 року №12-445\1-46\ (головний спеціаліст відділу освіти Маловисківської РДА Шпак А.В).

·   Про структуру методичної  роботи з організаторами виховного процесу  в 2012-2013 н.р. Анкетування. Узгодження плану роботи (керівники РМО Курилюк Л.П. та Дядюра Т.В.).

·   Досвід роботи Оникіївської ЗШ І-ІІІ ст.. над проектом «Я-ми-родина-Україна» (педагог-організатор Безверха Л.А.).

·   Досвід роботи. Конкурс «Класний керівник року-2012» (заступник директора з виховної роботи Злинської ЗШ І-ІІІ ст..Ковальова В.В., голова ШМО класних керівників Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів Дядюра Т.В.).

·   Створення  та ведення в школах програми  «Щоденник UA» (Нечипуренко А.М.-завідуючий відділом інформаційно-комунікаційних технологій відділу освіти).

·   Про участь у проекті «Ветеран он-лайн» (методист РМК С.Подручна).

Присутні обговорили проект Концепції гуманітарного розвитку України до 2020 року, який аналізує сучасний стан гуманітарного розвитку в Україні, визначає основні цілі, пріоритети, завдання та принципи державної політики і політики в галузі гуманітарного розвитку на період до 2020 року, а також  стратегічні напрямки, механізми її реалізації та очікувані результати.

В обговорені взяли участь головний спеціаліст відділу освіти  А.Шпак, методист РМК С.Подручна, голова  РМО  класних керівників Т.Дядюра, педагог-організатор Хмелівської ЗШ І-ІІІ ступенів Л.Курилюк та інші. 

Категорія: Новини | Переглядів: 541 | Додав: Anatol | Теги: Нарада, виховної, об’єднань, заступників, педагогів-організаторів, шкільних, методичних, роботи, директорів, голів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа