Головна » 2015 » Листопад » 16 » Обласна творча лабораторія працювала в Маловисківській третій..
13:37
Обласна творча лабораторія працювала в Маловисківській третій..

16 листопада 2015 року в Малій Висці на базі ЗШ № 3 І-ІІІ ступенів відбулося засідання обласної творчої лабораторії вчителів початкових класів під керівництвом старшого викладача кафедри дошкільної та початкової освіти КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" Тіхонової Наталії Георгіївни.

"Розвиток предметних та ключових компетентностей молодших школярів у засвоєнні змісту початкової загальної освіти" - так звучала проблема, над якої працювали творчі вчителі області.
Жартівливими завданнями, присвяченими Дню толерантності, зустрічали гостей ще в автобусі учні школи під керівництвом члена обласної творчої лабораторії, вчителя початкових класів Маловисківської ЗШ № 3 Лисенко О.М.
 Позитивних емоцій і настрою додали як віршований виступ самих маленьких школярів закладу, так і вальс учасників зразкової хореографічної студії "Тріумф" під шкільний гімн у виконанні вчителів та їх вихованців. Словами привітання зустрічали гостей завідувач районного методичного кабінету Кислякова В.Ф. та директор школи Шусь І.С.
Безпосередньо робота творчої лабораторії почалася з виступів завідувача РМК Кислякової В.Ф., яка розповіла про роль методичного кабінету у формуванні якісних освітніх послуг, та методиста РМК Шведенко Л.О., яка ознайомила присутніх зі шляхами удосконалення творчої майстерності вчителів початкових класів району в умовах реформування освітянської галузі.
 













Увазі членів творчої лабораторії було запропоновано для перегляду два уроки: 
- урок математики в 2-му класі на тему "Закріплення способів додавання і віднімання двоцифрових чисел" (вчитель Нехаєнко І.В.);
- урок літературного читання в 3-му класі на тему "К.Ушинський, "Витівки старої зими" (вчитель Лисенко О.М.).
 













В моменти переходу до місця спільної роботи учасників засідання всі мали змогу насолодитися виставкою творчих робіт школярів, яка була організована за наслідками Тижня талановитих дітей "Талант народжує натхнення, але натхненням керує майстерність".
 













Вчителі області:
- стали учасниками  тренінгу "Умови розвитку креативного потенціалу педагога", який організувала вчитель-методист Лисенко Оксана Миколаївна;
- презентували "домашнє завдання", отримане на попередньому засіданні творчої лабораторії;
 













- відвідали арт-студію "Художня майстерня", де керівники гуртків Маловисківського РБДЮТ Романенко Л.Б., Коробко А.В., Ткаченко Ж.А. поділилися досвідом створення декоративних тарілок, чемоданчиків для зберігання біжутерії в техніці "декупаж", новорічних та різдвяних подарункових "чобітків" та ляльок-попиків.
А ще учасники ТЛ мали змогу переконатися, що в будь-якому класі талановиті абсолютно всі діти, варто лиш розгледіти в них іскорки таланту. І в цьому переконанні їм допомогла Лисенко О.М. та всі її вихованці, учні 3-го класу, які продемонстрували гостям коротку літературно-музичну версію казки "Дюймовочка" (казку допомогла підготувати мама учениці 3-го класу, що є керівником хореографічного ансамблю "Конвалія")
Щирі слова подяки за допомогу в організації та проведенні обласного заходу висловлюю на адресу дирекції Маловисківської ЗШ № 3 І-ІІІ ступенів, педагогічному колективу даного закладу, керівникам хореографічних колективів "Тріумф" - Подолян А.А. та "Конвалія" - Сімбабі Л.В.
Категорія: Новини | Переглядів: 432 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа