Головна » 2012 » Червень » 26 » Обласний зліт туристів
09:04
Обласний зліт туристів

21-24 червня 2012 року в поблизу с. Оникієве Маловисківського району проводився  XXV Чемпіонат області зі спортивного туризму серед школярів та гуртківців позашкільних закладів та XІV обласний  зліт юних туристів-краєзнавців, активістів руху учнівської молоді «Моя земля – земля моїх батьків»

Змагання проводилися  з метою популяризації та подальшого розвитку туризму як засобу виховання учнівської молоді, активізації спортивно-туристської роботи в навчальних закладах області, підвищення рівня туристської майстерності учасників змагань та безпеки проведення туристських подорожей виявлення найкращих спортсменів та команд області зі спортивного туризму.

У зльоті брали  участь команди від районів і міст області, які складалися з учнів 8-11 класів, представників кращих краєзнавчих груп і пошукових загонів закладів освіти системи Міністерства освіти і науки України.

Програма зльоту передбачала: роботу творчих майстерень за напрямками краєзнавчих досліджень, конкурсної програми, змагання з виду "Туристсько-краєзнавчий маршрут".

Маловисківський район представляла команда туристів РБДЮТ

(Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст., керівник Карачінський А.А.)

24 червня 2012 року в день закриття Чемпіонату юних спортсменів вітав начальник відділу освіти Руденко О.А.

Категорія: Новини | Переглядів: 630 | Додав: Anatol | Теги: зліт, Обласний, туристів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа