Головна » 2014 » Грудень » 10 » Пошуково-дослідницька діяльність в ДНЗ
13:14
Пошуково-дослідницька діяльність в ДНЗ

10.12.2014р. в Плетеноташлицькому ДНЗ «Берізка» відбувся районний семінар-практикум з проблеми «Розвиток пізнавальної активності в пошуково-дослідницькій діяльності» під керівництвом Мартиненко В.М. На засіданні розглядалося питання «Пошуково-дослідницька діяльність та структурні відмінності від інших видів діяльності».

Вихователі переглянули заняття зі старшими дошкільниками на тему: «Повітря та його властивості». Запропоновані вихователем Чудною М.В. досліди наочно продемонстрували дітям причинно-наслідкові зв’язки в природі за допомогою простих дослідів. Діти доводили, що повітря є скрізь, що воно не має кольору та запаху, що заводи забруднюють повітря. Завдяки грі «Що забруднює, а що очищує повітря» діти дізналися, що треба робити для того, щоб повітря було чисте.

На семінарі педагоги обмінялися також і досвідом роботи. В процесі обговорення даної проблеми було відзначено, що діти люблять все нове і цікаве, тому із задоволенням приймають участь в пошуково-дослідницькій діяльності.

Вихователі садочків набули нових знань про дослідницьку діяльність, вдосконалили свої теоретичні і практичні вміння з формування у дітей екологічної свідомості, розвитку їх пізнавальної активності.

Категорія: Новини | Переглядів: 991 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа