Головна » 2012 » Січень » 27 » Районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи
17:10
Районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

27 січня 2012 року на базі Плетеноташлицької ЗШ І-ІІІ ст. проведено семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми: «Формування професійної компетентності та розвиток ініціативи вчителя».

Мета практикуму: ознайомити заступників директорів з роботою адміністрації Плетеноташлицької ЗШ І-ІІІ ст. щодо створення умов для професійного зростання та ідеологічного іміджу, удосконалення творчої майстерності молодого вчителя.

Директор школи Гоян О.М. гостинно запросила колег та провела екскурсію по закладу. Адже 1 вересня 2011 року Плетеноташлицька ЗШ відзначила свою 101 річницю в новому приміщенні школи, яке було реконструйовано за кошти державного бюджету та за спів фінансування із районного бюджету. Школа зустріла гостей чистотою, охайністю, новими меблями, свіжим запахом нещодавнього ремонту.

Вчителі закладу провели відкриті уроки, на яких ділились своєю фаховою майстерністю. Усі 7 запропонованих уроків були проведені з використанням інтерактивних технологій, ІКТ супроводом.

Електронну презентацію діяльності закладу представила директор закладу Гоян О.М., а заступник з навчально-виховної роботи Осадча Т.А. ділилась із присутніми колегами досвідом організації методичної роботи в закладі.

Також Тетяна Анатоліївна провела фрагмент психологічного практикуму для новопризначених вчителів «Професійна компетентність педагога».

Про роботу закладу щодо «Безпеки в Інтернеті» говорили і молоді вчителі, які далі презентували присутнім новостворені стенди з даної теми.

Свій стиль роботи кожен вчитель міг визначити після проведення заступником директора Осадчою Т.А. тренінгу для завучів.

Завершився семінар-практикум підведенням підсумків завідувачем районним методичним кабінетом Кисляковою В.Ф.

Категорія: Новини | Переглядів: 625 | Додав: Anatol | Теги: навчально-виховної, заступників, Семінар-практикум, районний, роботи, директорів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа