Головна » 2012 » Серпень » 28 » Секційне засідання вчителів початкових класів
13:34
Секційне засідання вчителів початкових класів

28 серпня 2012 року в приміщенні Маловисківської ЗШ №3 відбулося секційне засідання вчителів початкових класів в рамках проведення серпневої педагогічної конференції.

Основним питанням було впровадження нового Державного стандарту загальної початкової школи.

Педагоги надали великого значення  підготовці до нового навчального року та подальше вдосконалення методичного забезпечення закладів освіти відповідно до головних пріоритетів модернізації системи освіти.

Обговорили присутні  і питання методичного супроводу впровадження нового Державного стандарту загальної початкової освіти, нових навчальних планів, нових предметів «іноземна мова» (з  1 вересня 2012 року) для учнів перших класів та «інформатики» (з 1 вересня 2013 року).

У доповіді методиста відділу освіти Сьомки С.М. було зроблено аналіз навчально-виховної роботи у 2011 – 2012 н.р. та визначені напрямки модернізації початкової школи у 2012 – 2013 н.р.

Про основні організаційно-методичні аспекти викладання предметів у першому класі за новими програмами та ведення документації , про перелік назв навчальних предметів для запису в класному журналі та зразки підпису зошита учнів 1-4 класів розповіла керівник районного методичного об’єднання вчителів початкових класів Скрипніченко В.В.

На засіданні  також розглянуто питання про організацію роботи в групах продовженого дня (за результатами курсової перепідготовки вихователя Маловисківської ЗШ №3 Коваленко С.А., відбулася презентація досвіду роботи вчителя Оникіївської ЗШ Переверзи О.М. з проблеми «Використання проектної технології як засобу розвитку творчих здібностей учнів початкових класів.

Про міжнародний психолого-педагогічний фестиваль «Перспектива» та участь у ньому вчителів нашого району розповіла вчитель Смолінської початкової школи Лукаш Н.А.

За підсумками роботи розроблені  рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в початковій школі.

Категорія: Новини | Переглядів: 567 | Додав: Anatol | Теги: Засідання, вчителів, Секційне, класів, початкових | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа