Головна » 2012 » Серпень » 27 » Секційне засідання вчителів української мови
14:01
Секційне засідання вчителів української мови

Традиційні серпневі секційні засідання для освітян - це щорічний старт до нового навчального року. Для учителів української мови та літератури нашого району - це ще й нагода поспілкуватися з колегами з питань педагогіки і психології, методики викладання предмета. Тож 27 серпня 2012 року у приміщенні Маловисківської гімназії відбулось секційне засідання для учителів-словесників. Традиційно такий захід передбачає розгляд актуальних питань, зокрема розгляд методичних рекомендацій щодо викладання української мови та літератури у 2012-2013 навчальному році, діяльність районного методичного об'єднання учителів української мови та літератури, проведення анкетування серед освітян з метою налаштування ефективної роботи впродовж року. Участь у зібранні взяли представники усіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Також в рамках роботи заходу було презентовано навчальний посібник з вивчення літератури рідного краю Маловисківського району «Літературні джерела Висі» та методичні рекомендації щодо розробки календарно-тематичного планування, підготовлених методистом РМК Наталією Романич.

Новий 2012-2013 навчальний рік розпочався. Нехай він подарує всім високі й світлі почуття, відкриє перед молоддю широкі обрії пізнання, педагогам принесе задоволення від плодів їхніх зусиль, а батькам – віру в щасливу долю юної зміни.

Категорія: Новини | Переглядів: 576 | Додав: Anatol | Теги: мови, вчителів, Секційне, української, Засідання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа