Головна » 2012 » Березень » 15 » Семінар –практикум голів шкільних методичних об’єднань класних керівників
08:28
Семінар –практикум голів шкільних методичних об’єднань класних керівників

15 березня на базі Паліївської  ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар –практикум голів шкільних методичних обєднань класних керівників.

 Тема семінару «Інноваційні аспекти діяльності класного керівника в сучасній школі».

Українською піснею, запашним короваєм зустріли учасників семінару.  Роботу закладу презентувала директор Грек Н.В.

 Під час семінару присутні ознайомилися з досвідом роботи педагогічного колективу  з впровадження основних орієнтирів виховання у навчально-виховний процес.

Учасникам  були запропоновані такі заходи: ділова гра «Основні орієнтири виховання» (Т. М. Лескова - заступник директора з навчально-виховної роботи), презентація роботи  шкільного методичного об’єднання (голова ШМО Коваленко Ю.С.), виховні заходи:

1-4 класи «А вже весна, а вже красна…» (Мацкул С.А., Панасенко В.О., Хоменко К.Г., Цензура Т.І.), 6-7 класи «Ідемо стежкою Тараса…» (В.М.Лахтай»), 9-10 класи тренінг «Створи собі настрій» (Сиплива О.В., Н.І. Кривошеєва, А.М.Гдешинська), 11 клас презентація проекту «68-ій річниці звільнення Маловисківщини від німецько-фашистських загарбників присвячується» (О.М.Негара).

По закінчені семінару присутні висловили думку про те , що Паліївська  школа це заклад, який організовує свою діяльність на ґрунті національної культури і національних традицій, а за змістом та формами роботи відповідає національно - культурним потребам України.

 Виховна робота в школі проводиться відповідно до колегіально укладеного, обговореного і затвердженого плану. При плануванні враховуються традиції школи та заходи, які допомагають розкрити проблему школи. Відносини між учителями і учнями розвиваються на основі співробітництва і ділового партнерства.   Саме тому заходи, які були представлені учасникам семінару були проведені на високому рівні.

 У роботі семінару взяла участь головний спеціаліст відділу освіти А.Шпак, яка звернула увагу присутніх на роботу з обдарованими учнями та проінформувала про участь в обласних та республіканських конкурсах.

Категорія: Новини | Переглядів: 527 | Додав: Anatol | Теги: керівників, об’єднань, семінар, шкільних, класних, практикум, методичних, голів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа