Головна » 2012 » Березень » 14 » Семінар-практикум шкільних бібліотекарів
08:48
Семінар-практикум шкільних бібліотекарів
 14 березня на базі Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів з проблеми «Професійна компетентність бібліотекаря як запорука ефективного функціонування шкільної бібліотеки». У ході семінару проведено засідання круглого столу на тему «Традиційні та нетрадиційні форми роботи ШБ», а також розглянуто питання про атестацію шкільних бібліотекарів.

Про інноваційну діяльність бібліотеки як освітнього середовища навчально-виховного процесу розповіла методист РМК Наталія Романич та керівник РМО ШБ Зонатта Іщенко - шкільний бібліотекар Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст. , звернувши особливу увагу на використання інформаційно-комунікаційних технологій.

Досвідом роботи ділилася  і Бур'ян Яніна Олегівна - шкільний бібліотекар Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. До уваги учасників семінару молодий бібліотекар представила електронний творчий портрет сучасного шкільного бібліотекаря та календар знаменних і пам’ятних дат 2012 року.

Одним із напрямків роботи ШБ є співпраця з учителями-предметниками. Тож результати такого тандему побачили і гості. Виховний захід «Троянди Шевченкової любові» не залишили байдужими нікого.
Переглядів: 567 | Додав: Anatol | Теги: семінар, шкільних, практикум, бібліотекарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа