Головна » 2012 » Листопад » 21 » Семінар – практикум учителів хімії та біології
15:03
Семінар – практикум учителів хімії та біології

21 листопада на базі Смолінської загальноосвітньої школи № 2 ІІ – ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум учителів хімії та біології на тему : «Впровадження в навчальний процес сучасних інформаційних технологій, творчий підхід до роботи з обдарованими учнями».

Учасники семінару відвідали урок біології на тему:  «Генетика людини: мутації, спадкові хвороби» (учитель вищої категорії Мішаткіна С.Є.), на якому учні ознайомилися з типами мутацій та з факторами які їх спричиняють.

Урок хімії у 9 класі проводив учитель І кваліфікаційної категорії Прадіденко Л.Р. на тему: «Швидкість хімічних реакцій, залежність швидкості хімічних реакцій від різних чинників». Учні за допомогою віртуальної лабораторії мали  Змогу виконати лабораторні досліди та експери-ментальним шляхом дослідити залежність швидкості хімічних реакцій від різних чинників.

 Учитель  І кваліфікаційної категорії  Москаленко Р.П ознайомила з роботою хімічного гуртка «Знай та умій». Гуртківці  артистично продемонстрували шестикласникам,   майбутнім хімікам, чудеса хімії.     

Учителі Смолінської ЗШ № 2 ІІ – ІІІ ст. показали учасникам семінару можливості впровадження  інформаційних  технологій на  уроках хімії та  біології та роботу з обдарованими учнями.

Учасники семінару висловлюють щиру вдячність за організацію та проведення районного семінару-практикуму.

Категорія: Новини | Переглядів: 481 | Додав: Anatol | Теги: хімії, практикум, біології, семінар, учителів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа