Головна » 2011 » Березень » 18 » Семінар-практикум вчителів хімії
16:12
Семінар-практикум вчителів хімії

18 березня 2011 року у Мануйлівському НВК відбувся семінар-практикум учителів хімії та біології з проблеми «Організація і зміст інноваційної діяльності з метою активізації процесу особистісного самовизначення вчителя і учня». Організував та проводив семінарське заняття методист РМК Овечко О.В..

Програмою семінару передбачено розгляд питання «Особливості проведення ДПА у загальноосвітніх навчальних закладах у 2010-2011 н.р». Також учасників семінару ознайомили із організацію методичної роботи з учителями біології. Керівник РМО учителів біології Капінус О.Л. разом з педагогами опрацювала перелік збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 9 класів.

Практична частина семінару включала відвідування уроку хімії на тему «Оксиген – хімічний елемент і кисень-проста речовина. Кисень у природі. Фізіологічна дія кисню», а також перегляд позакласного заходу «Хімія прокалу», які підготувала учитель хімії та біології Мануйлівського НВК Кучер О.М.

Підведення підсумків семінару відбулось у вже традиційній для педагогів формі – за круглим столом.

Категорія: Новини | Переглядів: 596 | Додав: Anatol | Теги: Семінар-практикум, вчителі хімії, відкритий урок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа