Головна » 2012 » Березень » 27 » Семінар – практикум вчителів художньої культури
09:30
Семінар – практикум вчителів художньої культури

Одним з найважливіших завдань сучасної освіти є духовний розвиток особистості. Вирішенню цього завдання покликані сприяти предмети художньо – естетичного циклу, зокрема художньої культури. З метою збереження національної культурної спадщини українського народу та її популяризації 27 березня 2012р., а також відповідно графічного плану колективних форм роботи у Злинській ЗШ №2 І-ІІІст. відбувся семінар – практикум вчителів художньої культури на тему «Використання інноваційних технологій у вивченні курсу художньої культури». Визначена тема у шкільній практиці є однією з найактуальніших у педагогічній діяльності. Тож колектив закладу та вчитель художньої культури зокрема змогли поділитися досвідом щодо використання елементів новітніх технологій та формами і методами, які сприяють вихованню національно – свідомої особистості.

Програмою передбачено проведення уроку - проекту в 9 класі «Регіональні центри народних промислів та ремесел», підготовлений вчителькою художньої культури Крячко Н.Л. Урок - це лише видима частина роботи вчителя, якій передувала велика підготовча діяльність педагога та учнів. У процесі підготовки до уроку учні знаходили інформацію про регіональні осередки розвитку декоративно – ужиткового мистецтва, готували фотознімки для створення презентації. Тож на відвіданому уроці вчителі змогли побачити використання інноваційних технологій та  переглянути елекронну презентацію «Промисли рідного краю».

 Крім цього, для вчителів з навчальних закладів району колектив школи влаштував невеличкий концерт відповідної тематики і виставку робіт народно – ужиткового мистецтва вихованців закладу та їх батьків на тему «Бабусина скриня».

Аналізуючи роботу закладу, присутні на колеги відзначили якісну та змістовну підготовку до семінару.

Категорія: Новини | Переглядів: 501 | Додав: Anatol | Теги: практикум, культури, художньої, вчителів, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа