Головна » 2011 » Квітень » 14 » Семінар учителів фізики
07:02
Семінар учителів фізики

Постійно діючий семінар учителів фізики району відбувся 14 квітня 2011 року в Лозуватській ЗШ І-ІІ ст. Тема семінару «Розвиток особистісних компетенцій учнів».

Навчання фізики та астрономії в школі є основою для формування в учнів сучасного наукового світогляду, розуміння значення основних фізичних та астрономічних понять і законів для вирішення практичних потреб суспільства та створення новітніх технологій, розвитку інтелектуальних здібностей і пізнавальних інтересів школярів.

Безмежний, загадковий, незвіданий зоряний простір…Він завжди викликав збентеження, цікавість і захоплення у землян. І саме 14 квітня Лозуватська загальноосвітня школа опинилась в епіцентрі цього незвіданого і таємничого космічного простору.

Три славні екіпажі космічних кораблів (Командири:Морєва Сніжана, Скляренко Вікторія та Колеснік Валерія) о 11.00 вдало стартували з шкільного космодрому.

Вони здійснили політ на Місяць, Марс і Венеру. Багато цікавої наукової і пізнавальної інформації повідомили члени космічних екіпажів про ці космічні об’єкти.

Не обійшлося на святі без гумору, вигадок і несподіванок. Наприклад, зустрічі з інопланетянами. На  Місяці дослідники зустрілися з Лунатиком (Тарасюк С.), який гарною пісенькою повідомив про життя-буття на супутнику Землі.

На Марсі нас чекали марсіани(Тригуб Д., Талабірчук О. Голіков), які розповіли про життя марсіан мовою танеро.

Ведучі свята Симончук О. та Лимборська Ю. (вони ж керівники наукових проектів) разом з командиром ескадри Морєвою С. майстерно і злагоджено керували подорожжю.

Нагородою мандрівникам у космічному просторі були дружні аплодисменти всіх присутніх у залі. Учні школи і гості (учасники семінару-практикуму) отримали велике задоволення від дійства.

З особливим почуттям присутні слухали голос першого космонавта Юрія Гагаріна, записаного на платівку. Демонструвалися слайди космічної тематики і фотографії із зображенням Ю.Гагаріна.

Педагогічний і учнівський колективи дружно потрудились, готуючись до знаменної дати. Учні підготували стінгазету, плакати, виставку малюнків, вироби на космічну тематику. У кожному класі проведено класні години, колективно створено тематичну папку про космонавта Г.Берегового.

Організатором цього проекту була вчитель фізики школи Заріцька С.Г., яка крім  захисту свого проекту підготувала урок-дослідження з фізики на тему: «Випаровування і конденсація рідин. Питома теплота пароутворення».

           Учасники семінару підвели підсумки щодо проведення уроку та позакласного заходу, а також прослухали звіт про курсову перепідготовку та творчий звіт вчителя фізики Великовисківської ЗШ І-ІІІ ступенів на тему «Застосування комп’ютерних технологій на уроках фізики».

Категорія: Новини | Переглядів: 602 | Додав: Anatol | Теги: Фізика, семінар, семінар вчителів фізики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа