Головна » 2014 » Березень » 20 » Семінар вчителів інформатики
12:12
Семінар вчителів інформатики

Тема семінару: «Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів як можливість розширення навчального середовища для забезпечення пізнавальних потреб учнів». У семінарі взяли участь вчителі інформатики 18 навчальних закладів району.

Під час семінару розглядалися такі питання:

1. Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів як можливість розширення навчального середовища для забезпечення пізнавальних потреб учнів.  Презентація  уроку інформатики у 5 класі за новим Державним стандартом «Тематичне оцінювання з теми «Створення та опрацювання мультимедійних презентацій» (Аристенко П.І.,  вчитель інформатики Злинської ЗШ №2 І-ІІІ ст..).

2. Практикум розв’язування олімпіадних задач з інформатики та інформаційних технологій. Аналіз завдань обласної та районної олімпіади з інформатики та інформаційних технологій.
 (Небога А.О., вчитель Маловисківської ЗШ№3 І-ІІІ ст..                                                                          Богуцька О.О.,вчитель інформатики Маловисківської гімназії).

3. Про участь вчителів інформатики району у обласному методичному конкурсі «ІТ-контент сучасного уроку» та районній Інтернет-конференції «Творчий пошук учителя як засіб підвищення ефективності сучасного уроку» (методист РМК С.Подручна).                                   

4.  Навчання вчителів інформаційно – комунікаційним технологіям.
  Курс Основи Інтернету»,  курс «Вчителі в он-лайні» (вчитель інформатики Великовисківської ЗШ І-ІІІ ступенів Короп О.О.).

Державна цільова програма «Сто відсотків» - впровадження в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій. Розробка ІТ- контенту уроку інформатики з використанням програмного засобу Notebook для організації інтерактивної взаємодії на занятті (вчитель інформатики Злинської ЗШ №1 І-ІІІ ст.

Переглядів: 405 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа