Головна » 2011 » Березень » 16 » Семінар вчителів іноземної мови
16:08
Семінар вчителів іноземної мови

What we learn with pleasure

we never forget

Alfred Mercier

16 березня 2011 року на базі Маловисківської загальноосвітньої школи  № 4 І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів іноземної мови за темою "Особливості навчання англійській мові учнів початкових класів ”.

Користуючись нагодою, методист районного методичного кабінету Пєєва Катерина Михайлівна ознайомила присутніх  з умовами проведення державної підсумкової атестації з іноземної мови у 2011 році. Учасники семінару розглянули зразки екзаменаційних завдань, порядок оформлення робіт та протоколів з ДПА.

Вчитель англійської мови Притула Лариса Володимирівна показала фрагмент уроку в 4 класі  з теми "The house that Jack built ”. Мета уроку полягала в навчанні молодших школярів англійській граматиці.

Також учитель підготувала картинки по змісту вірша, в цікавій ігровій формі учні розповіли цей вірш, практично опрацювали лексичний та граматичний матеріал з теми "Past Simple Tense ”.

Обговорення уроку відбулось у діловій, доброзичливій атмосфері. Вчителі - учасники семінару порекомендували Притулі Л.В. оформити матеріали уроку як рекомендації для використання іншими учителями.

Закінчився семінар позакласним заходом "Happy English ”, який  провели  вчителі Притула Лариса Володимирівна та Сіренко Валентина Борисівна. Учні другого класу  показали прощання з абеткою. Музично оформлена композиція  "The АВС дала можливість гостям прослідкувати за рівнем підготовки учнів початкової ланки до усного мовлення.

Особливо яскравим було знайомство з театралізацією вистави "The house in the wood ”, яку представили учні 4 класу. Учасники семінару ознайомились з рівнем навичок усного мовлення молодших школярів.

Пісні на англійські мові у виконанні учнів 8-х класів та танці під англійські пісні ознайомили з естетичними та естрадними навичками учнів школи. Велику допомогу вчителям англійської мови в підготовці до семінару надала вчитель музичного мистецтва Подгурська Олександра Володимирівна.

Категорія: Новини | Переглядів: 737 | Додав: Anatol | Теги: творча група, виховний захід, вчителі інозмної мови, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа