Головна » 2011 » Березень » 29 » Семінар вчителів історії
15:49
Семінар вчителів історії

Березень для вчителів історії нашого району відзначився значною активністю: проведенням конкурсу «Лелека», черговим засіданням творчої групи вчителів - краєзнавців. А 29 березня 2011 року історики отримали ще одну можливість зустрітися для професійного спілкування. Цього разу гостинно і радо колег зі всього району приймали вчителі історії Паліївської загальноосвітньої школи - Лєскова Тетяна Миколаївна та Негара Оксана Миколаївна. Присутні колеги відвідали уроки, що готували вчителі. Програмою семінару передбачено проведення уроків:у 8 класі на тему «Особливості розвитку культури. Архітектура, живопис, музика і скульптура»(вч. Лєскова Т.М.) та у 10 кл. на тему «Розстріляне відродження»(вчитель Негара О.М.)

Віднедавна в школі працює історичний гурток,члени якого збирають відомості про історію свого навчального закладу, розповіді про минуле свого села, вивчають топоніміку населеного пункту, в якому проживають. Під час роботи семінару учні школи продемонстрували присутнім свої напрацювання.

У рамках відзначення у 2011 році річниці Хотинської війни вчителі історії Паліївської школи підготували і провели усний журнал «Хотинська битва».

Наостанок роботи семінару відбулось обговорення методом «Мікрофону». Аналізуючи роботу вчителів школи, присутні на семінарі колеги відмітили якісну підготовку до семінару, вдале використання інноваційних технологій та високо оцінили прагнення вчителів щодо створення експозицій з історії школи та роботу історичного гуртка.

Категорія: Новини | Переглядів: 639 | Додав: Anatol | Теги: вчителі історії, вчителі, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа