Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Семінар вчителів музики
15:24
Семінар вчителів музики

22 жовтня 2012 року відбувся районний семінар вчителів музики, який організувала і провела вчитель Маловисківської ЗШ № 4 Подгурська О. В.

На засіданні розглядалось актуальне питання – використання нових програм з музики для 1 класу.  З цього приводу було заслухано вчителя музики Маловисківської ЗШ № 3 Познякову О.В., яка нещодавно повернулася з курсів підвищення кваліфікації.

Розпочався семінар з перегляду презентації, підготовленої Подгурською О.В. У презентації була представлена візитка вчителя та творчий портрет.

Далі учасники семінару відвідали урок музики в 1-му класі з теми  «Ознайомлення з поняттями «композитор», «виконавець», «слухач». Слухання музики. Вивчення пісні «Черепаха».

Наступним  дійством, запропонованим  учасникам семінару, був виховний захід на тему «Її величність – Королева Осінь», який підготували і провели учні третіх класів на чолі з класними керівниками Онипсенко О.А., Скрипник Т.С., шкільним бібліотекарем Услистою Н.С. та музичним керівником Подгурською О.В. Окрім учасників семінару на даному заході були присутні батьки учнів, які  також були активними учасниками дійства. 

Категорія: Новини | Переглядів: 718 | Додав: Anatol | Теги: музики, вчителів, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа