Головна » 2012 » Квітень » 12 » Семінар вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів
12:31
Семінар вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів

Спільне засідання вчителів початкових класів та вихователів дошкільних навчальних закладів відбулося на базі ДНЗ «Ромашка».

На семінарі були присутні вчителі та вихователі, які здійснюють підготовку дітей старшого дошкільного віку до навчання в школі. Тема семінару: «Системний підхід до забезпечення наступності і перспективності між дошкільним закладом і школою».

Учасники заходу відвідали заняття з емоційно-ціннісного розвитку в старшій групі (вих.. Дорогань В.В.) та розвагу в середній групі, яку провела вихователь Коркач Т.В.

Про наступність в роботі між дошкільною і початковою ланками з формування творчої особистості через особистісно- орієнтоване середовище розповіла методист відділу освіти Сьомка С.М.

Психолог Маловисківської ЗШ №3 Федорова В.Ф. провела тренінг «Особливості психологічної адаптації першокласників. Учителі початкових класів охарактеризували фізіологічні умови адаптації дитини до школи. Колеги говорили про на болюче: різний рівень підготовки, слабке здоров’я, низький рівень уваги та пам’яті.

У рамках семінару була представлена виставка методичних напрацювань вихователів з підготовки дітей до школи.

Активна і плідна праця сприяла систематизації прогресивних ідей оновлення та вдосконалення роботи з підготовки дітей до школи.

Категорія: Новини | Переглядів: 596 | Додав: Anatol | Теги: вчителів, семінар, класів, початкових, дошкільних, вихователів, закладів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа