Головна » 2011 » Березень » 23 » Спілка юних літераторів
16:16
Спілка юних літераторів

23 березня 2011 року у приміщенні Маловисківського БДЮТ вчетверте  запалили  символічну  свічку  юні  поети  району  на  своєму  традиційному  зібранні,  проведення  якого було  започатковано  в  2010 році  методистом районного методичного кабінету Романич Н.В. та учителем української мови та літератури Маловисківської гімназії Ковалішиною Валентиною Борисівною. Такі заходи мають на меті сприяти та надавати підтримку обдарованій молоді району в галузі літератури. Юні  літератори  виступають  з  короткими  повідомленнями  про  себе  та знайомлять  присутніх  із  своїми  творами:  поезіями, оповіданнями,  гуморесками,  казками.

На запрошення у заході взяли участь представники редакції районної газети «Маловисківські вісті» В.Б.Тільнов та Т.В.Андрушко. Також зібрання юних літераторів відвідав і місцевий композитор П.Л.Лойтра, який часто співпрацює з поетами району, покладаючи їх твори на музику. Членів спілки юних літераторів привітали  і   поділилися  своїми  творчими  доробками  літератори  краю, зокрема В.Б.Тільнов та Т.В.Андрушко. Гості, а саме Тетяна Володимирівна та Володимир Борисович,  зачитали кілька поезій з нових збірок та розповіли про засідання творчого об'єднання «Степова криниця».

У заході взяла участь і викладач музики Маловисківської школи мистецтв Гершкул Олена, яка забезпечила музичний супровід заходу. Звучав романс на слова Лесі Українки та етюди на слова Павла Тичини.
Категорія: Новини | Переглядів: 707 | Додав: Anatol | Теги: учні, проза, СЮЛ, поезія, позакшкільний захід, Виховна робота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа