Головна » 2012 » Грудень » 18 » Визначено кращих освітян року
14:41
Визначено кращих освітян року

Щороку відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» педагоги району залучаються до участі у конкурсі.

Цього навчального року ділились своїми напрацюваннями вчителі фізики, інформатики, російської мови та образотворчого мистецтва.

Районний тур конкурсу проходив у три етапи.

Спершу педагоги району подавали заяву голові організаційного комітету конкурсу та готували пакет документів, у яких розкривали фахову майстерність, вказували про нові підходи до викладання предмета, демонстрували систему в роботі, представляли свій педагогічний досвід. Далі фахове журі опрацювало подані матеріали, визначило кращих, які пізніше, за умовами конкурсу, провели відкриті уроки у школах району.

            Цього року у другому етапі районного конкурсу взяли участь сім освітян. Відкриті уроки проводились на базі Маловисківської ЗШ № 3 та Маловисківської гімназії. Заключний етап конкурсу, який визначив кращих освітян району, проведено 18 грудня у Маловисківському районному будинку дитячої та юнацької творчості.

Учасниками конкурсу в номінації «Фізика» були Ткаченко Олена Олексіївна (Хмелівська ЗШ І-ІІ ст.), Тасенко Світлана Дмитрівна (Злинська ЗШ № 2 І-ІІІ ст.), Лисун Юрій Миколайович (Кіровська ЗШ І-ІІІ ст.), в номінації «Інформатика» Богуцька Оксана Орестівна (Маловисківська гімназія), в номінації «Російська мова» Мала Валентина Володимирівна (Злинська ЗШ № 1 І-ІІІ ст.), Маджар Валентина Дмитрівна (Смолінська ЗШ № 2 ІІ-ІІІ ст.), в номінації «Образотворче мистецтво» Познякова Тетяна Олександрівна (Злинська ЗШ № 1 І-ІІІ ст.).

Заключний етап складався із 4-х конкурсів: «Візитна картка педагога», «Контрольна для вчителя», «Панорама педагогічних ідей», «Освіта має талант».

Учасники конкурсу, за підтримки своїх колективів, вдало демонстрували здібності та вміння педагога і не лише, адже сучасний вчитель повинен бути і фахівцем-майстром своєї справи, і взірцем, товаришем, наставником для дітей. Сучасна освіта вимагає досконалого володіння комп’ютерних засобів, інтерактивних методів та форм роботи, використання інноваційних технологій, що сприяє навчанню та вихованню молоді. Все це і представляли учасники конкурсу. Кожен педагог розкрив себе і як вчитель, і як особистість творча, неординарна.

Але конкурс є конкурс і, звісно, перемогу здобули найкращі.

Тож за результатами оцінювання журі визначено кращих освітян року.

Ними стали в номінації «Фізика» - Лисун Юрій Миколайович, вчитель Кіровської ЗШ І-ІІІ ст., в номінації «Інформатика» - Богуцька Оксана Орестівна, вчителька Маловисківської гімназії, в номінації «Російська мова» - Мала Валентина Володимирівна, вчителька Злинської ЗШ № 1 І-ІІІ ст., в номінації «Образотворче мистецтво» Познякова Тетяна Олександрівна, вчитель Злинської ЗШ № І І-ІІІ ст.

Переможці районного етапу у лютому 2013 року представлятимуть наш район на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013».

 

Тож побажаємо їм лише перемоги і нових педагогічних надбань.

 

Завідуюча районним методичним кабінетом

відділу освіти райдержадміністрації

В. Кислякова

Категорія: Новини | Переглядів: 573 | Додав: lionpower | Теги: року, Визначено, освітян, кращих | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа