Головна » 2012 » Серпень » 9 » Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа»
16:22
Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа»

З 7 по 21 серпня 2012 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25.05.2012 №627 «Стосовно вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти» проводиться Всеукраїнська акція «Нові стандартинова школа».

Всеукраїнська акція проводиться у формі відвідування делегаціями районів та міст однієї області навчальних закладів районів та міст іншої області.

Основною метою акції є вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти, який спрямований на те, щоб дитина стала активним учасником процесу засвоєння знань. Її підсумки розглядатимуться 28 серпня 2012 року на колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, яка відбудеться у Києві.

В рамках цієї акції 9 серпня делегація Маловисківського району у складі начальника відділу освіти Руденка О.А., завідуючої районним методичним кабінетом відділу освіти Кислякової В.Ф., голови райкому профспілки працівників освіти Барановського В.Д. відвідали Корсунь-Шевченківський район Черкаської області.

Під час поїздки делегацією відвідано відділ освіти, районний методичний кабінет, районний центр дитячої та юнацької творчості, Корсунь-Шевченківську загальноосвітню спеціалізовану школу І-ІІІ ст. №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, Гарбузинський НВК, Авторську О.А.Захаренка загальноосвітню школу с. Сахнівка.

За результатами роботи делегацією відзначено високий рівень готовності керівників та педагогічних працівників Корсунь-Шевченківщини до впровадження інноваційних процесів у навчально-виховну діяльність, нового Державного стандарту початкової загальної освіти у 2012-2013 навчальному році.

14 серпня наш район прийматиме делегацію Солонянського району Дніпропетровської області.

Завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти                   Кислякова В.Ф.

Категорія: Новини | Переглядів: 566 | Додав: Anatol | Теги: НОВА, Акція, школа, стандарти, Нові, Всеукраїнська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа