Головна » 2014 » Грудень » 18 » Заходи до Святого Миколая у Маловисківському РБДЮТ
11:41
Заходи до Святого Миколая у Маловисківському РБДЮТ

Керівники Клубу інтелектуальних ігор Бабаєв Г.А. та Бабаєва Н.В. 18 грудня 2014 року провели заключний етап інтелектуальних ігор для учнів 5 класів шкіл міста. Захід був незвичний, тому що проходив напередодні свята Святого Миколая.

Перемогу у інтелектуальному марафоні, що тривав з вересня по грудень 2014 року, вибороли учні 5-А класу Маловисківської ЗШ№3 I-III ст.(кл. керівник Бакалінська О.В.).

У ролі Святого Миколая, для вихованців Клубу інтелектуальних ігор, виступив міський голова Гульдас Юрій Леонідович, який пригостив переможців солодощами та нагородив грамотами, як дітей, так і їх класних керівників. 

19 грудня 2014 року для вихованців зразкової хореографічної студії «Тріумф» (керівник Подолян А.А.) культорганізатором Шелест В.А. було проведено свято «Святий добродій Миколай до нас у гості завітай». Конкурсно-розважальна програма сподобалась як дітям так і їх батькам. На святі з вокальними номерами виступили вихованці гуртка «Сольний спів» (керівник Дегнер В.І.). Дітям та їх батькам сподобалося театральне дійство підготовлене вихованцями театрального гуртка (керівник Шелест В.А.).

Під час свята Святий Миколай дітям роздав подарунки.

20 грудня 2014 року керівниками гуртків декоративно-прикладного напрямку Лопатенко А.О. та Романенко Л.Б. у рамках проекту «Новорічно - різдвяна іграшка» проведено майстер-клас по виготовленню новорічної ялинки, у якому взяли участь як діти так і їх батьки.

Категорія: Новини | Переглядів: 438 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа