Головна » 2014 » Березень » 27 » Засідання майстер-класу учителів української мови та літератури
17:14
Засідання майстер-класу учителів української мови та літератури

Під таким гаслом 27 березня 2014 року відбулося засідання майстер-класу учителів української мови та літератури. Участь у заході взяли 14 педагогів району. Учасники знайомились з досвідом роботи вчителя-майстра шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів і форм педагогічної діяльності, спільно відпрацьовували методичні підходи учителя-майстра та сформували індивідуальну програму самоосвіти й самовдосконалення з проблемного питання.

Учитель української мови та літератури Маловисківської гімназії Силенко Ольга Віталіївна представила власну систему роботи, яка передбачала комплекс методичних прийомів та педагогічних дій при викладанні української мови у 5 класі.

Також слухачі майстер-класу виконували самостійну роботу з конструювання індивідуальної моделі заняття в режимі технології вчителя-майстра, а майстер здійснював роль консультанта.

На завершення засідання відбулася дискусія за наслідками спільної діяльності майстра і слухачів. Учителі української мови та літератури району висловили власне бачення щодо організації засідань та подальшої роботи майстер-класу

Категорія: Новини | Переглядів: 835 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа