Головна » 2012 » Березень » 2 » Засідання районнної творчої групи вчителів світової літератури
10:37
Засідання районнної творчої групи вчителів світової літератури

Творчість відомого сербського письменника - постмодерніста Милорада Павича  стала предметом розмови членів районнної творчої групи вчителів світової літератури, яка відбулась 2 березня 2012 року у Маловисківській ЗШ №3 І-ІІІ ст. 

Мета зустрічі - заглиблення у неповторний та хвилюючий світ постмодерністських творів митця. Об'єктом дослідження вчителів-словесників було оповідання Милорада Павича "Разноцветные глаза" з одноіменної збірки автора. Результатом плідної співпраці вчителів став спільно розроблений конспект уроку на тему "Невідворотність людської долі в оповіданнях М.Павича", який пропонується на розгляд вчителям району. 

Також вчителі світової літератури переглянули новинки фахової літератури, поділились досвідом роботи щодо проведення тижнів світової літератури та зазвичай обговорили план наступного засідання, де запланували зустріч з вчителем–методистом Кіровоградського НВК № 26 Гузь О.О., обговорення художнього тексту за темою «Доля дітей в творах письменників світу» (Ерік-Емануель Шмітт «Оскар і рожева пані») та екскурсію до музею Арсенія Тарковського (м.Кіровоград).

Категорія: Новини | Переглядів: 645 | Додав: Anatol | Теги: вчителів, групи, районнної, Засідання, світової, творчої, літератури | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа