Головна » 2011 » Березень » 1 » Засідання районної творчої групи
13:42
Засідання районної творчої групи

 

1 березня на базі Маловисківської ЗШ № 4 І-ІІІ ст.. відбулось засідання районної творчої групи учителів української мови та літератури на тему «Творчість земляків. Валентина Кондратенко-Процун». Традиційно на такий захід запрошується письменник. Також участь у роботі творчої групи взяв самодіяльний композитор Петро Леонідович Лойтра, який детальніше ознайомив із творчістю поетеси через музику, а також розповів про співпрацю композитора і поета.

Урок літератури рідного краю підготувала учитель української мови та літератури Маловисківської ЗШ №4 І-ІІІ ст..Кирилова Галина Степанівна. Разом з учнями 10 класу відкрили поетичний світ Валентини Кондратенко-Процун.

Підведення підсумків семінару відбулось у формі тренінгу «Квітка», адже поетеса дуже любить квіти. На кожній пелюстці учасники творчої групи писали свої враження та побажання від семінару.
Категорія: Новини | Переглядів: 573 | Додав: Anatol | Теги: українська мова, Українська мова та література, творча група, Засідання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа