Головна » 2014 » Вересень » 1 » «Україна - єдина країна!»
16:12
«Україна - єдина країна!»

         1 вересня  на Маловисківщині  пролунав  перший дзвоник для  3916  учнів, з них  423  першокласника та 20 дітей - переселенців.

Свято у навчальних закладах розпочалось із хвилини мовчання у пам'ять про загиблих в АТО військових.

     Особливою прикметою цьогорічного 1 вересня стало…розмаїття вишиванок, які схоже, стають не лише оберегом України, а й своєрідним елементом … шкільної форми.

Нинішнього року це свято відзначилося особливим патріотизмом в кольорах, промовах і настроях.

     «Україна - єдина країна!»      Такою стала тема першого уроку, що в День знань покликав за парти учнів та гімназистів Маловисківщини як маленької, але гордої  і свободолюбивої  частинки неподільної суверенної України.

Як завжди, було багато квітів, посмішок, сонця, але на обличчях виднілась і тінь тривоги, смутку і печалі, адже на сході країни іде війна, і всі ми у цей день думали не лише про школу, а й про те, як зараз там на війні нашим землякам, молилися за них і за Україну.

Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі і наставники – скільки всього нового приносить вересень для усіх, хто здобуває знання за шкільною партою.  Навчання – це золота пора, знання – це прихований скарб. Зерна науки, які щедро засівають вчителі, дають добрі сходи і зростають урожаєм мудрості та натхнення, якщо дитячі душі відкриті до нових знань

Категорія: Новини | Переглядів: 569 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа